کد خبر 110940
۱۳۹۴/۰۹/۰۴ ۲۳:۲۹

کری به لاوروف تسلیت گفت

ساعت 24-وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای روس خود، کشته شدن خلبان بمب‌افکن روسیه در حمله ارتش ترکیه را تسلیت گفت و وی را به خویشتن‌داری فراخواند.
کری به لاوروف تسلیت گفت
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد جان کری وزیر امور خارجه این کشور روز چهارشنبه با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه تلفنی گفتگو و وی را به آرامش فراخواند.

ارتش ترکیه اخیرا یک جنگنده روسی در مرز سوریه سرنگون کرد. در بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا آمده است: «وزیر امور خارجه در خصوص این سانحه به همتای روسی تسلیت گفت.»

این منبع افزود: «وی همچنین آرامش و گفتگو را میان مسئولان ترکیه و روسیه در روزهای آینده خواستار شد. وی همچنین بر لزوم اقدامات هر طرف برای جلوگیری از این حادثه تاکید کرد که موجب تشدید تنش میان دو کشور و در سوریه می شود.»

وزارت امور خارجه آمریکا خاطر نشان کرد:«وزیر امور خارجه همچنین تاکید کرد بسیار مهم است حرکت به سوی راه حل دیپلماتیک در سوریه بدون مانع ادامه یابد.»

یک فروند جنگنده اف شانزده ترکیه ، روز سه شنبه یک فروند بمب افکن سوخو 24 روسی را که در عملیات در خاک سوریه مشارکت داشت، سرنگون کرد. آنکارا مدعی است این هواپیما در خاک ترکیه بوده است در حالی که روسیه اطمینان می دهد این هواپیما در آسمان سوریه سرنگون شده است.

کری سفر دوره ای اروپایی خود را از روز دوشنبه آغاز می کند، وی در ابتدا برای شرکت در کنفرانس جهانی آب و هوا به پاریس می رود و سپس راهی نشست ناتو در بروکسل می شود.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک