کد خبر 1182
۱۳۹۳/۰۵/۲۷ ۱۷:۵۹

مسابقه ۲۵ هزاردلاری کسپرسکی

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- شرکت کسپرسکی با همکاری سازمان Mensa، شرکت Ferrari و ساچین تاندولکار (Sachin Tendulkar) کریکت‌باز مطرح دنیا، مسابقه ۲۵هزار دلاری برگزار می‌کند.
این مسابقه ۱۵ شهریور سال جاری (۶ سپتامبر) برگزار می‌شود و مردم سراسر دنیا می‌توانند برای کسب جایزه ۲۵ هزار دلاری در مسابقه Global Think Test با هم به رقابت کنند.

در این مسابقه کسپرسکی با همکاری سازمان Mensa، شرکت Ferrari و ساچین تاندولکار (Sachin Tendulkar) کریکت‌باز مطرح دنیا، معماهایی با جوایز چند هزار دلاری طراحی کرده است. مسابقه Mensa Challenge به‌طور خاص با هدف آزمودن سطح هوش و مهارت‌های حل تمرین تعبیه شده است. Ferrari Challenge نیز شامل مجموعه‌ای از بازی‌ها، معماها و تیزرهای تبلیغاتی مربوط به فراری است تا میزان دانش خود از این خودروساز ایتالیایی را محک بزنید. ساچین تاندولکار، یکی از بازیکنان افسانه‌ای ورزش کریکت هم توان ذهنی شما را در این ورزش پرتحرک و هیجان‌انگیز به چالش می‌کشد. با پیروزی در این مسابقات جوایز اختصاصی ویژه‌ای از ساچین و فراری دریافت خواهید کرد.

برای برای ثبت نام در مسابقه Global Think Test به آدرس www.GlobalThinkTest.com مراجعه کنید. همچنین علاقه مندان برای آمادگی بیشتر تا روز مسابقه و سنجش میزان آمادگی و توان ذهنی، می‌توانند در همین سایت به تمرین بپردازند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک