کد خبر 124833
۱۳۹۴/۱۰/۲۶ ۱۶:۳۲

سفر مرکل به ایران تکذیب شد

ساعت 24- یک منبع آگاه در وزارت خارجه، ادعای یکی از رسانه‌های آلمانی مبنی بر این که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان قرار است در اردیبهشت ماه به تهران سفر کند را تایید نکرد .
سفر مرکل به ایران تکذیب شد
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه در خبری مدعی شد که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در راس هیاتی بلند پایه اواخر اردیبهشت ماه به تهران سفر می کند.

این در حالی است که یک منبع آگاه در وزارت خارجه به خبرنگار ایسنا اعلام کرد چنین خبری تایید نمی‌شود و در حال حاضر مذاکره‌ای بین مقامات دو کشور جهت انجام این سفر انجام نشده است.

بر اساس این گزارش اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان قرار است در بهمن ماه سال جاری برای دومین بار در طی سال 94 به تهران سفر و با مقامات کشورمان دیدار و گفت‌وگو کند.

روزنامه «زود دویچه سایتونگ» نیز در شماره روز سه شنبه هفته گذشته خود نوشت: «اشتاین مایر» در چارچوب سیاست های تنش زدایی بین ایران و عربستان تلاش خواهد کرد تا با فاصله بسیار کم از سفر خود به ریاض، از تهران نیز دیدار کند تا این ذهنیت که آلمان به طور یک طرفه از عربستان جانبداری می کند را از بین ببرد.

وزیر خارجه آلمان در ماه اکتبر سال 2015 میلادی (مهرماه امسال)، پس از امضای توافق هسته ای ایران با کشورهای 1+5 به تهران سفر کرده و در جریان این سفر اجلاس امنیتی مونیخ نیز در تهران برگزار شد .

منبع: ايسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک