کد خبر 133289
۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۰۹:۵۲

این خودروها کم‌فروشند!

ساعت24-خودروهای ام‌وی‌ام 110، گروه خانواده برلیانس، کیا پیکانتو، ام‌جی‌ روور 350، رنو کپچر و رنو کلئوس کمترین میزان فروش را در گروه قیمتی خود داشته‌اند.
این خودروها کم‌فروشند!
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران میزان فروش و سهم بازار خودروهای عرضه شده در بازار ایران در بازه زمانی شش ماهه اول امسال را در شش گروه قیمتی، بررسی کرده است. بر این اساس خودروهای زیر کمترین فروش را در گروه قیمتی خود داشته‌اند.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی کمتر از 25 میلیون تومان، خودروی ام‌وی‌ام 110 معادل 2.8 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده است.

اما در گروه خودروهای با سطح قیمتی 25 تا 50 میلیون تومان، خودروهای برلیانس H330 دستی، برلیانس H230 دستی و برلیانس H230 اتومات، هر کدام معادل 0.1 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده‌اند.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی 50 تا 75 میلیون تومان، خودروی کیا پیکانتو 1.2 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده است.

اما در گروه خودروهای با سطح قیمتی 75 تا 100 میلیون تومان، خودروی ام‌جی‌ روور 350 معادل 1.7 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده است.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی 100 تا 125 میلیون تومان، خودروی رنو کپچر 7.4 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده است.

اما در گروه خودروهای با سطح قیمتی بیش از 125 میلیون تومان، خودروی رنو کلئوس 7.4 درصد سهم بازار این گروه را به خود اختصاص داده است.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک