کد خبر 135314
۱۳۹۴/۱۱/۲۵ ۲۰:۳۰

چرا استقلال چک اول راخورد

ساعت24- تیم بزرگ پایتخت استقلال در یک بازی سرنوشت ساز برای پنجمین بار گل اول را خورد که برخی آن را به چک اول تعبیر می کنند.چک اول روحیه طرف را برهم می زند و همه افکار و برنامه هایش را به باد می دهد.
این حادثه در واقع نشانه یک ضعف تاکتیکی و بی برنامه بودن تیم است که در پنج بازی در این فصل گل اول را دریافت می کند. آخرین دیدار هفته بیستم بین دو تیم نفت و استقلال تهران در ورزشگاه تختی از ساعت 17:10 دقیقه آغاز شد و در دقیقه 9 هرایر مگوییان، دروازه تیم خودی را باز کرد تا آبی پوشان تهرانی برای پنجمین بار در این فصل گل اول مسابقه را دریافت کند.

4 بار قبلی که استقلال گل اول بازی را دریافت کرده در نهایت حکم به نبردن آبی پوشان داده شده است. اولین بار هفته سوم و بازی با ذوب آهن بود که شاگردان مظلومی دو بر صفر شکست خوردند.

سپس در هفته هفتم، استقلال به مصاف راه اهن رفت. ابتدا در دقیقه 12 گل خورد و در پایان بازی با نتیجه 3-3 به اتمام رسید. مرتبه سوم، بازی با پدیده در مشهد بود که مهدی خیری پدیده را پیش انداخت که در پایان بازی با نتیجه 1-1 خاتمه یافت.

سرانجام در هفته نهم و در ورزشگاه آزادی استقلال به مصاف هم نام خوزستانی اش رفت و در حالی که با گل عقیل کعبی عقب افتاده بود؛ توسط پروپیچ گل مساوی را زد و بازی با همان نتیجه تمام شد.

همان طور که می بینید 4 بار قبلی، یک باخت و سه تساوی برای شاگردان مظلومی در هنگامی که گل اول را خورده اند رقم خورده است و باید ببینیم در پنجمین بازی چه می شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک