کد خبر 171846
۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۲۶

داعش 15 نفر را سر بُرید

ساعت24-یک منبع امنیتی در استان "کرکوک" عراق، امروز یکشنبه گزارش داد گروه تروریستی داعش 15 نفر از جمله 8 نفر از عناصر تروریستی خود را به اتهام جاسوسی و فرار از میدان های جنگ سر برید.
داعش 15 نفر را سر بُرید
به گزارش "سومریه نیوز"؛ "گروه تروریستی داعش امروز هفت نفر از اهالی شهرستان "حویجه" را مقابل دیدگان مردم سر برید. داعش حکم این افراد را با استناد به تصمیم دادگاه به اصطلاح شرعی و به اتهام همکاری با نیروهای امنیتی اجرا کرده است."

این منبع افزود: "داعش همچنین 8 نفر از عناصر تروریستی خود را به اتهام فرار از میدان جنگ سر بریده است. این گروه تروریستی، پس از تحمل خسارت های سنگین و تخریب بسیاری از مواضع آن در جنوب غربی کرکوک، به شدت نگران است."

گفتنی است شهرستان حویجه و برخی مناطق دیگر در جنوب غرب کرکوک، از سال 2014 تاکنون، تحت سیطره گروه تروریستی داعش قرار گرفته و در پی آن، 150 هزار غیر نظامی آواره شدند."

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک