کد خبر 183146
۱۳۹۵/۰۵/۱۷ ۱۴:۱۹

پلیس قضایی راه اندازی می شود

ساعت 24- رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح راه اندازی پلیس قضایی در این کمیسیون خبر داد و گفت: این طرح جزو طرح هایی است که در اولویت بررسی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس قرار دارد.
پلیس قضایی راه اندازی می شود
الهیار ملکشاهی روز یکشنبه افزود: الان کشف علمی جرم یکی از معضلات بزرگ در دنیاست و به دلیل آن که پلیس ما متخصص نیست و پلیس عمومی است، ما به دنبال این هستیم که یک ضابط اختصاصی برای دستگاه قضایی به نام پلیس قضایی ایجاد کنیم که پرونده های کیفری و جنایی را به آنان ارجاع بدهند.

وی گفت: این بدین معناست که پرونده های کیفری و جنایی توسط پلیس قضایی پیگیری شود، پلیس قضایی از کادر نیروی انتظامی است ولی در دستگاه قضایی تربیت می شود.


نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر اساس این طرح این افراد باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشند و در امور روانشناسی و حقوق کارآمد باشند.


وی تاکید کرد: ما این طرح را در این دوره به سامان خواهیم رساند و پلیس قضایی راه اندازی خواهد شد.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک