علت سفر کیروش به تبریز چه بود؟
کی روش در طول سال های حضورش در ایران برای اولین بار است که به یک شهر سفر می کند تا از امکانات باشگاه لیگ برتری دیدن کند و آن هم گسترش فولاد بوده است. او در سفر به تبریز صحبت های متعددی را بامسئولان باشگاه انجام داد و توصیه هایی را در راستای بهبود شرایط به آنها اعلام کرد.
کی روش در این باره می گوید: «مراتب تقدیر خودم را به اهالی فوتبالدوست شهر تبریز عرض میکنم. باعث افتخار است که با توجه به دعوت زنوزی در تبریز هستیم. هدف اصلی ما آن بود که بدون درنظر گرفتن این دعوت، به تبریز بیاییم و مراتب قدردانی خودمان را از زنوزی و مجموعه گسترش فولاد بابت حمایت هایی که برای تیم ملی انجام دارند، تقدیر کنیم.»
او صحبت های خود را اینطور ادامه می دهد: «همانطور که گفتم نیت اولیه این بود که از زحمات گسترش فولاد تقدیر کنیم و در درجه دوم از امکانات گسترش بازدید کنیم تا برای هماهنگی های اردوی تیم ملی اقدامات لازم را به عمل بیاوریم. فوتبال مدرن امروز نیاز به امکانات وسیع دارد و باید به جزئیات توجه ویژهای شود. با توجه به امکاناتی که امروز دیدم می توانیم میزبان تیم ملی در تبریز باشیم و از امکانات خوب اینجا بهره وری کنیم.»