کد خبر 23720
۱۳۹۳/۰۶/۰۹ ۱۶:۰۲

محاصره آمرلی شکسته شد

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- ارتش عراق طی عملیات خود موفق شد محاصره منطقه آمرلی را پایان داده و شهر سلیمان بیک را کاملا تحت کنترل خود درآورد.
شبکه خبری اسکای نیوز عربی گزارش داد که ارتش عراق توانسته است شهر سلیمان بیک را کاملا تحت کنترل خود درآورد. از سوی دیگر یک منبع امنیتی در وزارت کشور عراق در این خصوص اعلام کرد: نیروهای امنیتی توانستند شهر سلیمان بیک را از دست اعضای داعش بیرون بیاورند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود،‌ تاکید کرد که آزادسازی سلیمان بیک پس از درگیری‌های شدید با اعضای داعش صورت گرفت و تلفات بسیاری به اعضای داعش در هنگام آزادسازی مناطقه این شهر، وارد شد.جاسم محمد جعفر، یک مقام ترکمانی از شکسته شدن محاصره منطقه آمرلی و اطراف آن خبر داد و گفت: این نیروها اقدام به تامین امنیت مسیر ارتباطی میان بغداد و کرکوک خواهند کرد و طرحی از چهار محور برای تامین امنیت منطقه و باز کردن مسیر اجرا خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از عبدالامیر الزیدی، فرمانده عملیات دجله گزارش داد که این عملیات با کمک جنگنده‌ها آغاز شد و اعضای داعش در حال فرار و نیروهای ما در حال پیشروی هستند.

از سوی دیگر، کریم ملا شکور مسئول سازماندهی اتحادیه میهنی کردستان در منطقه طوز کریم اعلام کرد که این نیروها توانستند وارد روستای ینکجه شوند و آنها در حال درگیری های شدیدی با اعضای داعش هستند.

آمرلی محل سکونت حدود ۱۵ هزار نفر از اقلیت ترکمان عراق است که شیعه مذهب هستند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک