کد خبر 27631
۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۲۳

چشم امید فورد به برند لوکس لینکولن

سایت خبری تحلیلی ساعت 24 - برند لوکس لینکولن شرکت آمریکایی فورد موتور فروش جهانی خود را از ۱۰۰ هزار دستگاه در سال ۲۰۱۳ به ۳۰۰ هزار دستگاه تا سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد داد.
کومار گالهوترا، مدیر لینکولن فورد موتور در نشست سرمایه‌گذاران این خودروساز در میشیگان ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دو مدل جدید بین ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ تولید خواهد شد که پس از عرضه مدل جدید کراس اوور "ام کی ایکس" صورت خواهد گرفت.

به گفته وی، بیشتر رشد فروش در چین خواهد بود که لینکولن حضورش را افزایش خواهد داد.

از سوی دیگر جیم فارلی، مدیر فروش فورد اظهار کرد این شرکت فروش جهانی خود را از ۶.۲ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۳ به ۹.۴ میلیون دستگاه تا سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد داد.

در همین نشست راج ناییر، مدیر توسعه محصول فورد موتور اظهار کرد ۹۹ درصد از خودروهای این شرکت تا سال ۲۰۱۶ بر مبنای ۹ پلتفرم جهانی خواهند بود.

بر اساس گزارش رویترز، این خودروساز آمریکایی در حال حاضر حدود ۹۰ درصد از خودروهایش را بر مبنای ۱۵ پلتفرم تولید می‌کند اما قصد دارد شمار پلتفرم‌های مورد استفاده را کاهش دهد.
منبع : ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک