کد خبر 31171
۱۳۹۳/۰۸/۰۶ ۱۵:۳۱

عقب نشینی داعش به موصل

ساعت 24- یکی از شیوخ قبایل موصل گفت: سازمان تروریستی تکفیری داعش پس از آنکه کنترل برخی مناطق موصل را از دست داد ، شماری از نیروهای باتجربه خود را به این شهر فراخواند.
به گزارش پایگاه خبری عراقی « شفق نیوز » سعد البدران یکی از شیوخ قبایل موصل گفت : نیروهای داعش پس از ضربات دردناکی که طی دو روز گذشته متحمل شدند ، کم کم به این نتیجه رسیده اند که نمی توانند کنترل همه نقاط شهر بزرگ موصل را در دست داشته باشند و دریافته اند کنترل برخی مناطق را از دست داده اند.

وی افزود : این روزها می بینیم نیروهای داعش اغلب در مواضع خود می مانند و پس از حملات هوایی اخیر و ترور شدن شماری از نیروهای آن ، پیوسته اردوگاه ها و مواضعشان را تغییر می دهند . داعش صدها نفر از جنگجویان کارکشته و نخبه خود را که بیشترشان از اتباع کشورهای عربی و خارجی اند ، ازسوریه به موصل فراخوانده است تا کنترل اوضاع در موصل را به دست بگیرند.

شیخ سعد اضافه کرد: این روزها مشاهده می شود شمار نیروهای داعش که در بازارها و خیابان ها گشت زنی می کردند و زنانی را که بدون نقاب در شهر ظاهر می شدند و مجازات می کردند، کاسته شده است .

وی در پایان گفت :این سازمان تروریستی همچنان به بازداشت ساکنان موصل به ویژه افسران ارتش و پلیس و کارمندان و همچنین اساتید دانشگاه و پزشکان ادامه می دهد و آن ها را به مزدوری و دادن اطلاعات به دولت و آمریکا متهم می کند .
منبع: ايرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک