کد خبر 322389
۱۳۹۶/۱۰/۱۷ ۱۷:۰۹

کولئوس ۵۳ میلیون تومان گران شد

ساعت24-در شرایط رکود خرید و فروش خودرو، شرکت ها از آشفته بازار خودروهای وارداتی سوء استفاده کرده و قیمت ها را افزایش داده اند.
همزمان با ابلاغ دستورالعمل واردات خودرو تعدادی از شرکت‌های واردکننده به بهانه افزایش تعرفه ها قیمت محصولات خود را افزایش داده اند البته روند صعودی قیمت ها در بازار خودروهای وارداتی در حالی صورت می گیرد که بنا به اذعان فعالان بازار ، خرید و فروش خودرو راکد شده و کمتر کسی با این قیمت‌ها اقدام به خرید خودرو می‌کند.

در حال حاضر نگین خودرو، قیمت با احتساب تعرفه های جدید رنو کولئوس مدل 2017 را 53 میلیون تومان و رنو تلیسمان مدل 2017 را 34 میلیون تومان افزایش داده است. براساس تصمیم این شرکت کولئوس با قیمت 288 میلیون تومان و تلیسمان با قیمت 239 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

فعالان بازار خودرو معتقدند در شرایط رکود خرید و فروش شرکت ها شلوغ بازی کرده و با افزایش قیمت محصولات درپی کسب سود بیشتر هستند.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک