کد خبر 34286
۱۳۹۳/۰۹/۰۱ ۱۱:۳۴

فربه شدن بورس در 160 روز

ساعت 24- از ابتدای امسال تاکنون در ۱۶۰ روز معاملاتی، ۴۰۳ هزار و ۱۵ میلیارد ریال سهم و حق تقدم در بورس اوراق بهادار دادوستد شده است.
از ابتدای امسال ۱۰۴ میلیارد و ۷۲۱ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۴۰۳ هزار و ۱۵ میلیارد ریال معامله شده که این میزان سهام توسط دو میلیون و ۶۶۱ هزار و ۶۱۲ سرمایه گذار، در هشت میلیون و ۹۱۴ هزار و ۹۶۶ نوبت معاملاتی دادوستد شده است.
به گزارش ساعت 24 به نقل از تسنیم؛ همچنین در سال جاری بازار سهام ۱۶۰ روز کاری فعالیت داشته و تعداد ۹ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۴۱۱ برگه اوراق مشارکت به ارزش ۹ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار به فروش رسیده است.
شاخص بورس نیز که معاملات اولین روز سال ۹۳ را در ارتفاع ۷۹ هزار و ۱۵ واحدی آغاز و تا ۷۰ هزار واحد نیز نزول کرده بود، هفته گذشته به ارتفاع ۷۵ هزار و ۲۴۸ واحد رسید تا فاصله خود را از اولین روز معاملاتی امسال به عدد ۳۷۶۷ واحد برساند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک