کد خبر 348159
۱۳۹۷/۰۲/۰۴ ۰۷:۱۷

شیب تند طلا در افزایش قیمت

ساعت24 -بررسی ماهانه قیمت طلا در فروردین‌ماه نشان از افزایش ۱۵ هزار و ۷۲۲ تومانی هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار دارد.
شیب تند طلا در افزایش قیمت
style="text-align:justify">هر گرم طلا ۱۸ عیار فروردین را با قیمت ۱۵۴ هزار و ۱۴۹ تومان آغاز کرد، تا ششمین روز از فروردین با در پیش گرفتن روند صعودی به رقم ۱۶۲ هزار و ۶۷ تومان صعود کرد، پس از آن تا نیمه ماه قیمت طلا در بازه ۱۵۷ هزار تومان تا ۱۵۹ هزار تومان نوسان کرد.

این فلز گرانبها در تاریخ پانزدهم و شانزدهم همین ماه در بازه قیمتی ۱۶۰ هزار تومان به فروش رسید،

سپس در هجدهمین روز با جهش قیمت به ۱۶۵ هزار و ۹۹۲ تومان و در نوزدهمین روز به رقم ۱۶۹ هزار و ۶۸۶ تومان و در بیستمین روز از ماه به ۱۷۱ هزار و ۳۰۲ تومان فروخته شد.

سپس در بیست و یکمین روز از ماه با افت قیمت یک باره به رقم ۱۵۷ هزار و ۸۶۶ تومان رسید، سپس مجددا سیر صعودی را در پیش گرفت تا جایی که تا بیست و ششمین روز از ماه تا حدود ۱۶۹ هزار تومان افزایش پیدا کرد.

در ۴ روز پایانی ماه طلا در محدوده ۱۶۸ تا ۱۷۰ هزار تومان در نوسان بود و در نهایت آخرین روز فروردین را با رقم ۱۶۹ هزار و ۸۷۱ تومان پشت سر گذاشت.

اختلاف قیمت اولین و آخرین روز از فروردین ماه نشان از افزایش ۱۵ هزار و ۷۲۲ تومانی دارد.

منبع:میزان

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک