کد خبر 36160
۱۳۹۳/۰۹/۱۴ ۱۴:۲۶

مایلی کهن،گزینه سرمربیگری تیم امید

ساعت 24- فدراسیون فوتبال که بعد از انتخاب گزینه های داخلی برای هدایت تیم امید یکدفعه سراغ زلاتکو کرانچار رفته بود و با این مربی کروات به توافق رسیده بود، حالا باید دوباره سراغ گزینه های داخلی اش برود و در این میان گفته می شود شانس مایلی کهن زیاد است.
محمد مایلی کهن، حسین فرکی، علیرضا منصوریان، یحیی گل محمدی و هومن افاضلی گزینه های داخلی فدراسیون فوتبال بوده اند.

امروز آیت اللهی نایب رئیس فدراسیون فوتبال از بررسی مجدد رزومه این مربیان خبر داده است.

حسین فرکی به عنوان گزینه مورد نظر وزارت ورزش، البته علاقه ای به سرمربیگری تیم امید ندارد ضمن آنکه باشگاه سپاهان هم قطعا اجازه جدایی به سرمربی اش را نمی دهد. این موضوعی است که در مورد یحیی گل محمدی و علیرضا منصوریان هم صدق می کند.

با این حساب تنها دو نام می ماند. یکی هومن افاضلی که گفته حاضر نیست دیگر به عنوان نفر دوم در تیم امید کار کند و گزینه دیگر هم محمد مایلی کهن است که البته دفعه گذشته که نامش مطرح شد، مجبور بود به زندان برود تا بابت این موضوع گلایه کند. او حالا مایلی کهن هیچ مشکلی برای هدایت تیم امید ندارد اما باید دید فدراسیون فوتبال به مربی جنجالی مثل او اعتماد می کند یا نه؟

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک