کد خبر 398213
۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۱۸:۳۰

کمک ۲ میلیاردی استاندار خراسان به پدیده

ساعت 24- استاندار خراسان رضوی قول داد طی روزهای آتی با پرداخت ۲ میلیارد تومان به باشگاه پدیده، بخشی از مشکلات این تیم را حل کند.
style="text-align:justify">سرانجام تهدید یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پدیده خراسان به کناره‌گیری از این باشگاه و فشار هواداران فوتبال خراسان جواب داد و طی جلسه‌ای که امروز با حضور مدیران باشگاه پدیده و استاندار خراسان رضوی برگزار شد، استاندار وعده داد کمکی فوری به این باشگاه طی روزهای آتی صورت گیرد.

اگر ۲ میلیارد تومانی که استاندار خراسان رضوی قول داده طی روزهای آتی به صدرنشین فعلی لیگ برتر پرداخت شود، بخش اعظم مشکلات این باشگاه حل خواهد شد.

پدیده‌ای‌ها با وجود نتایج درخشان در لیگ برتر هجدهم از مشکلات عدیده مالی رنج می‌برند و همین موضوع سبب شد این تیم در بحران قرار گیرد و یحیی گل‌محمدی، سرمربی این باشگاه پس از برتری مقابل نفت مسجدسلیمان در هفته دهم، به مشهد بازنگردد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک