کد خبر 44202
۱۳۹۳/۱۱/۰۴ ۱۱:۳۷

شیر گاو برای نوزادان ممنوع!

ساعت24- یک فوق‌تخصص نوزادان گفت: برخی مادران به دلیل نداشتن شیر کافی، شیر گاو را پس از رقیق کردن به نوزاد می‌خورانند که این امر سوء تغذیه جدی در نوزادان ایجاد می‌کند.
اصغر مرزبان ، اظهار کرد: مصرف شیر گاو در شیرخواران مشکلات جدی در تغذیه آن‌ها ایجاد می‌کند که مادران باید به این موضوع مهم توجه جدی داشته باشند، لذا مادران پس از انجام معاینات و عدم احراز توانمندی‌های لازم در شیردهی می‌توانند نسبت به مصرف شیر خشک در شیرخواران خود اقدام کند.

وی افزود: شیر مادر بهترین مکمل غذایی در نوزادان محسوب می‌شود و بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، شیر مادر در ۱۴ روز نخست پس از تولد نوزاد "آغوز" اطلاق می‌شود و به لحاظ ایمنی، منبع بسیار مناسبی برای تغذیه نوزاد محسوب می‌شود.

مرزبان با اشاره به این مطلب تصریح کرد: در برخی موارد نیز مادران برای رفع گرسنگی نوزاد نسبت به خوراندن آب‌نبات یا قندآب اقدام می‌کنند که این موضوع نیز به لحاظ علمی نادرست و مشکلات گوارشی را منجر می‌شود. به همین دلیل آموزش و اطلاعات کافی به مادران باردار می‌تواند بعد از تولد نوزاد به شیردهی مناسب آن‌ها منتهی شود و سلامت آن‌ها را تا حد قابل توجهی تضمین کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک