کد خبر 45719
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ ۱۸:۰۹

لزوم ترویج بیمه های بازنشستگی تکمیلی

ساعت 24- عضو هیات مدیره و معاون اداری و مالی بیمه ایران ، فقر صنعت بیمه در بیمه زندگی را جدی دانست و افزود: راهبرد کلان ما این است که توسعه بیمه زندگی را به معنای واقعی انجام دهیم و بیمه های بازنشستگی تکمیلی را در جامعه ترویج کنیم.
حمید تاجیک با بيان اينكه هوشمندی در کسب و کار و حرکت‌های بیمه‌ای ، خلاقیت‌ها، نوآوری‌ها و پاسخگویی به نیازهای حقیقی آحاد مختلف جامعه ضروری است، افزود: ۱۲ میلیون جمعیت کشور دارای شاخص های سرانه درآمدی قابلیت تبدیل به بیمه گذار و بیمه شده بیمه های زندگی هستند و باید به سمت ترویج بیمه زندگی حرکت کنیم تا با عبور از اقیانوس قرمز به سمت یک اقیانوس آبی در افزایش رفاه اجتماعی موثر باشیم واعتماد جامعه را ارتقا ببخشیم.

عضو هيات مديره بيمه ايران در ادامه گفت: شرکت بیمه ایران روزانه ۲۰ میلیارد تومان خسارت به زیان دیدگان و بیمه شدگان خود پرداخت می‌کند که ۱۷ تا ۱۸ میلیارد تومان آن به روز بوده و ۲ تا سه میلیارد تومان نیز جزو تعهدات معوقه است.

تاجیک درباره برنامه های مدیریت جدید شرکت در حوزه تحریم ها نیز گفت : با تکیه بر توانمندی‌ها و قابلیت‌های داخلی ما هنوز هم می‌توانیم در همه عرصه‌ها به ویژه عرصه صنعت بیمه به مسوولیت و تعهدات خود عمل کنیم.شرکت بیمه ایران به تنهایی ۵۰ درصد کل مسئولیت و وظایف صنعت بیمه کشور را بر دوش گرفته و به طور متوسط ۵۰ درصد منابع مربوط به پرداختی‌های بیمه به ویژه در بخش بیمه‌نامه‌های شخص ثالث را این مجموعه تامین می کند.

معاون اداری‌ مالی بیمه ایران افزود: باید در سبد درآمدی و هزینه‌ای خانواده‌ها سهم خود را داشته باشیم و در کمک به اقتصاد کشور و تقویت مولفه‌های اشتغال و همچنین تقویت قدرت ملی و افزایش رفاه عمومی نقش بیمه‌ها با روش های موثر عمل کنیم.
منبع: ريسك نيوز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک