کد خبر 499976
۱۳۹۹/۰۳/۲۷ ۱۷:۳۸

کلاهبردار ۲۰ میلیاردی در سیاهکل دستگیر شد

ساعت 24-فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیارد و ۴۵ میلیون ریالی در شهرستان سیاهکل خبر داد.
style="text-align:justify">فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیارد و ۴۵ میلیون ریالی در شهرستان سیاهکل خبر داد.

سردار عزیزاله ملکی در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع نیابت قضایی از استان آذربایجان شرقی به استان گیلان مبنی بر دستگیری یک کلاهبردار، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی افزود: با به کارگیری شگردهای خاص پلیسی و اشراف اطلاعاتی، محل اختفای متهم در شهرستان سیاهکل شناسایی و این کلاهبردار در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

وی ادامه داد: بر اساس محتویات پرونده، متهم به عنوان مسئول خرید یکی از سازمان‌ها با جلب اعتماد، مبلغ ۲۰ میلیارد و ۴۵ میلیون ریال برای خرید اجناس دریافت و اقدام به فرار کرده بود.

سردار ملکی با اشاره به متواری بودن متهم به مدت یک‌سال، تصریح کرد: کلاهبردار ۴۱ ساله در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی خود اعتراف و به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان گیلان با تاکید بر توجه بیشتر مردم به هشدارهای انتظامی در خصوص پیشگیری از کلاهبرداری از شهروندان خواست، در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک