کد خبر 529142
۱۳۹۹/۱۰/۱۹ ۱۹:۴۰

گاتزتا: الکسیس یک شکست است

ساعت24-روزنامه ایتالیایی به انتقاد از بازیکن اهل شیلی اینتر پرداخت و آن را یک شکست توصیف کرد.
به نقل از بی‌ساکر، اینتر چهارشنبه در سری آ با نتیجه ۲ بر یک مغلوب سامپدوریا شد. در این دیدار الکسیس سانچس و لائوتارو مارتینس در ترکیب اصلی قرار داشتند. زمانی که بازی صفر بر صفر بود داور یک پنالتی برای اینتر اعلام کرد و این تیم می‌ توانست پیش بیفتد. سانچس پشت ضربه ایستاد اما نتوانست آن را به گل تبدیل کند.

این اتفاق به همراه شکست با موجی از انتقادات روبه‌رو شد. گاتزتا دلو اسپورت علیه بازیکن اهل شیلی نوشت: سانچس برابر سامپدوریا دوباره یک پنالتی از دست داد، هشت گل از ۱۲ ضربه. امسال به عنوان بازیکن ذخیره تنها دو گل به ثمر رساند و فصل گذشته در ۲۲ بازی فقط چهار بار گلزنی کرد. حضورش یک شکست محسوب می‌شود.

در این روزنامه به تاثیر روملو لوکاکو هم اشاره شد. گاتزتا نوشت: زمانی که مهاجم بلژیکی در زمین حضور ندارد اینتر از لحاظ گلزنی افت قابل توجهی می‌کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک