کد خبر 622256
۱۴۰۲/۰۸/۱۴ ۱۱:۳۰

رقیب اردوغان برکنار شد

ساعت 24 - کمال قلیچدار اوغلو، نامزد اصلی مخالفان دولت ترکیه در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر این کشور اعلام کرد که از ریاست حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه کنار گذاشته شده است.

حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه بامداد امروز یکشنبه اعلام کرد که اعضای این حزب در سی‌وهشتمین کنگره عمومی‌خود، «اوزگور اُوزل» را به عنوان رئیس جدید این حزب انتخاب کرده‌اند.

قلیچدار اوغلو نیز با انتشار پیامی‌در شبکه اجتماعی ایکس ضمن تبریک به رئیس جدید این حزب اعلام کرد: من میراث رهبر بزرگمان آتاتورک را تا امروز با افتخار رهبری کرده ام. و امروز با تصمیم نمایندگان کنگره از سمت ریاست خداحافظی می‌کنم. می‌خواهم از همه کسانی که تا کنون حمایت کرده‌اند تشکر کنم.

قلیچدار اوغلو در سال ۱۹۲۳ میلادی، همزمان با شکل گیری نظام جمهوری ترکیه به دست مصطفی کمال تاسیس شده است. قلیچدار اوغلو در حزب خود، خیلی زود ترقی کرد. او اهل آمار و ارقام و تحلیل حساب و کتاب‌های مالی بود و در جلسات شورای مرکزی حزب، گزارش‌های روشنی از وضعیت اقتصادی کشور ارائه می‌داد و با اعتدال و انعطاف، خیلی زود به کرسی معاونت رهبری حزب دست یافت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک