کد خبر 622283
۱۴۰۲/۰۸/۱۵ ۰۶:۲۰

اقتصاد آلمان در رکود غرق شد

ساعت 24- نظرسنجی نشان داد بخش تولید آلمان که حدود یک پنجم اقتصاد این کشور را تشکیل می‌دهد، در ماه اکتبر به دلیل تقاضای ضعیف در رکود فرو رفت.

 شاخص نهایی مدیران خرید برای بخش تولید از ۳۹.۶ در سپتامبر به ۴۰.۸ در ماه اکتبر افزایش یافت و برای سومین ماه متوالی افزایش یافت اما همچنان بسیار پایین تر از سطح ۵۰ است که رشد را از انقباض جدا می‌کند.

سیروس دلا روبیا، اقتصاددان ارشد بانک تجاری‌هامبورگ گفت: به نظر می‌رسد که تولید همچنان در سال جاری در رکود است. با این حال، نشانه‌ها حاکی از بازگشت احتمالی تا نیمه اول سال آینده است.

طبق گزارش رویترز، گزارش‌های کسب‌وکارها حاکی از آن است که مشتریان در شرایط عدم اطمینان و نرخ‌های بهره بالا سرمایه‌گذاری‌های خود را کاهش می‌دهند و عموماً از سرمایه‌گذاری اجتناب می‌کنند. انتظارات شرکت ها نسبت به تولید آتی، اگرچه هنوز بدبینانه است، بهبود جزئی را نشان داد. ایسنا 

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک