کد خبر 625118
۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۰:۰۹

کدام را باور کنیم ؟ 7 یا 97

ساعت 24 - برخی وقت ها مدیران شرکتهای بزرگ دولتی برای امیدوارسازی حرفهایی می زنند که لابد باید بزنند. پرسش این است که حد ومرز امیدوارسازی تا کجا است؟

واقعیت این است که شهروندان با خواندن خبرهایی که در یک روز از زبان یک مقام مسئول گفته وتردید ایجاد می‌کنند بهت زده می شوند و اعتمادشان را بازهم از دست می‌دهند.

می‌شود برای خوانندگان ارجمند ونیز مقامهای مسئول مثالی بیاوریم که حواس‌ها جمع شود؟ بلی. به طور مثال یک مقام ارشد شرکت صنایع پتروشیمی در جایی گفته است " تحقق رشد 8 درصدی اقتصادی تا پایان برنامه هشتم توسعه که مورد تاکید مقام معظم رهبری هستند، نیازمند تامین مالی سازنده حدود 7 میلیارد دلار است..

اما همین مقام درهمین سخنرانی گفته است" درحال حاضر 125 طرح پتروشیمی با مجموع ارزش سرمایه‌گذاری حدود97 میلیارد دلار در دست اجرا است و تعداد مجتمع‌های پتروشیمی تا سال 2032 به 179 مجتمع افزایش پیدا خواهد کرد. " شگفت انگیز است اگر رشد 8درصدی نیازمند سرمایه‌گذاری 7 میلیارددلار تا 5 سال دیگر است چگونه درهمان زمان 97 میلیارددلار سرمایه‌گذاری در پتروشیمی در حال اجراست. کداک را باور کنیم؟

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک