کد خبر 629256
۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۱:۲۹

سیاست اصلی ایران در منطقه

ساعت 24 - سرلشکر سلامی گفت: سیاست اصلی ایران، تقویت روابط با همسایگان، ایجاد شاهراه‌های ارتباطی مناسب و تعاملات مفید فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با آن‌هاست.
 

به گزارش فارس ، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و تعدادی از فرماندهان لشکری و مسئولین استان آذربایجان شرقی از پروژه در حال احداث محور جلفا به کلاله بازدید به عمل آورده و در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت.

فرمانده کل سپاه در جمع فرماندهان لشکری و مسئولین استانی بیان گفت: ایران نقطه طلایی ارتباط شمال به جنوب و شرق به غرب است و دارای مزیت فوق العاده‌ای است. ما اشتراکات فراوانی با همسایگان خود داریم، همسایه‌های ما مسلمان هستند، سیاست اصلی ایران، تقویت روابط با همسایگان، ایجاد شاهراه‌های ارتباطی مناسب و تعاملات مفید فرهنگی و اقتصادی و سیاسی با آن‌ها است، ایران ظرفیت‌های مشترک و متقابلی با همسایه‌های خود دارد.

وی افزود: ما به دنبال ساختن ایران قوی، ایران پیشرفته، ایران نوین، ایران مدرن، ایران اسلامی و ایران شکوفا در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و تجاری هستیم.

گفتنی است؛ پروژه جاده کلاله به جلفا که در آن سوی ارس به آق‌بند معروف است روی رودخانه ارس به طول ۱۰۵ کیلومتر و دو نقطه پل با کاربری تجاری و فرهنگی به مدد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) آغاز و در حال پیگیری و احداث است.

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) تلاش دارد در مدت تعیین شده ان‌شاءالله این طرح عظیم را با کیفیت عالی به مرحله بهره‌برداری برساند تا با احداث این پروژه باعث ارتقاء وضعیت اقتصادی و تجاری استان آذربایجان شرقی گردد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک