کد خبر 70318
۱۳۹۴/۰۳/۰۶ ۱۵:۱۵

یکصد باشگاه ورزشی پلمپ شد

ساعت24-رییس هیات پزشکی ورزشی خراسان رضوی از پلمپ یکصد باشگاه ورزشی در سطح شهر مشهد خبر داد.
سید رضا گلدوزیان روز چهارشنبه در گفت وگویی افزود: این باشگاه ها از سال گذشته تاکنون و به دلیل فروش داروهای مکمل پلمب شده اند.

وی با تاکید بر اینکه فروش هر نوع پودر مکمل و دارو در باشگاه های ورزشی ممنوع است اظهار کرد: یکهزار و ۳۰۰ باشگاه ورزشی در شهر مشهد فعال هستند که فقط ۷۰۰ باشگاه از این تعداد دارای مجوز می باشند.

گلدوزیان گفت: باشگاه های ورزشی دارای مجوز دارای تأییدیه بهداشتی نیز هستند و عرضه داروهای نیروزا و مکمل در باشگاه های فاقد مجوز انجام می شود.

وی ادامه داد: نظارت مستمر بر نحوه فعالیت باشگاه ها از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی صورت می گیرد و در صورت مشاهده تخلف، پس از صدور اخطاریه باشگاه های متخلف پلمب می شوند.

گلدوزیان با بیان اینکه کانون توزیع داروهای مکمل، باشگاه های بدن سازی هستند افزود: اماکنی که با نام ورزش در ارتباط هستند نباید فعالیتی خارج از قوانین وزارت ورزش و جوانان انجام دهند.

هم اکنون هزار و ۳۰۰ باشگاه در ۳۰ رشته ورزشی در مشهد مشغول فعالیت هستند که فعالیت ۶۰۰ باشگاه از این تعداد به صورت غیر مجاز است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک