کد خبر 71891
۱۳۹۴/۰۳/۱۵ ۰۹:۳۴

حق‌السکوت به خاطر گل آنری

ساعت24- حق‌السکوت هم به سایر اتهامات فیفا اضافه شد.
طبق اعلام مدیراجرایی اتحادیه فوتبال ایرلندجنوبی، فیفا برای منصرف کردن این کشور از شکایت علیه یک ناداوری مبلغ ۵ میلیون یورو به همتایان ایرلندی خود پرداخت کرد.

پس از اینکه تیری آنری، ستاره وقت فوتبال فرانسه به کمک دست، باعث شکل‌گیری گل صعود تیمش در بازی پلی‌اف جام‌جهانی ۲۰۱۰ مقابل جمهوری ایرلند شد، سران فوتبالی این کشور قصد شکایت از فیفا را داشتند که گویا نهاد تصمیم‌گیرنده برای فوتبال در قالب بودجه ۵ میلیون یورویی برای ترمیم و بازسازی وررشگاه به آن‌‌ها حق السکوت داد تا کار به شکایت نیجامد!

دلانی، مدیر اجرایی اتحادیه فوتبال انگلیس در این‌باره بیشتر توضیح داد:« فیفا از اینکه راهی برای ساکت کردن ما یافته بود، خوشحال بود. شخص بلاتر هم با خونسردگی خود مدام به اعتراض‌های لبخند می‌زند. این پول به ما پرداخت شد تا در واقع از حق اعتراض به داوری و ارکان فیفا صرفنظر کنیم.»

طبق توافق صورت گرفته بین فیفا و اتحادیه فوتبال ایرلند قرار بود در صورت صعود کشور بریتانیایی به جام‌جهانی ۲۰۱۴، ۵ میلیون یورو قرض پس داده شود اما جمهوری ایرلند هرگز صعود نکرد و سرنوشت آن پول هم مشخص نشد.

دلانی حاضر نشد به اتهام پرداخت سالانه ۳۶۰ هزاریورو به سازمان متبوعش از سوی فیفا، پاسخ درستی بدهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک