کد خبر 7251
۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۰۹:۵۷
ریچارد فیشر رئیس فدرال رزرو دالاس:

اجرای محرک پولی آمریکا متوقف می شود

اجرای محرک پولی آمریکا متوقف می شود
سایت خبری تحلیلی ساعت ۲۴- به گزارش رویترز، ریچارد فیشر رئیس فدرال رزرو دالاس تصریح کرد: به احتمال زیاد اجرای محرک پولی تا اکتبر به طور کامل متوقف خواهد شد و تنها پس از توقف کامل محرک پولی است که فدرال رزرو می تواند با ارزیابی وضعیت اقتصادی آمریکا نسبت به افزایش نرخ بهره تصمیم گیری کند.
بر اساس این گزارش فدرال رزرو آمریکا در نشست های اخیر خود محرک پولی را 40 میلیارد دلار کاهش داده و ارزش آن را به کمتر از 45 میلیارد دلار رسانده است. این مساله فشار زیادی را بر قیمت طلا وارد کرده است. اظهارات جانت یلن رئیس فدرال رزرو آمریکا در خصوص اجتمال افزایش نرخ بهره تا 6 ماه آینده نیز موجب کاهش شدید قیمت طلا شده است.
فیشر افزود: شخصا فکر می کنم که اجرای محرک پولی در اکتبر پایان خواهد یافت. سپس باید منتظر عملکرد اقتصاد آمریکا باشیم و بعد از آن می توانیم در خصوص افزایش نرخ بهره تصمیم گیری کنیم.
بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا در ماه های اخیر این گمانه زنی را تقویت کرده است که فدرال رزرو به زودی نرخ بهره را افزایش می دهد. افزایش نرخ بهره آمریکا به ضرر قیمت طلا خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک