کد خبر 76155
۱۳۹۴/۰۳/۳۱ ۱۴:۴۴

گابریل پرسپولیس را تهدید به شکایت کرد

ساعت24- مدیر برنامه‌های گابریل از احتمال شکایت از باشگاه پرسپولیس خبر داد.
مهدی فراهانی پس از جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت قرارداد فرناندو گابریل با پرسپولیس اظهار کرد: او یک نیم فصل با پرسپولیس قرارداد داشت و دیگر قراردادی ندارد. بابت این یک نیم فصل نیز قرار بود ۱۵۰ هزار دلار دریافت کند که فقط ۲ هزار دلار دریافت کرده است.

وی افزود: ما تا آخر این ماه به باشگاه فرصت داده بودیم که به تعهداتش عمل کند اما پس از حضور طاهری قرار بر شد که ۱۰ روز دیگر به باشگاه فرصت دهیم تا طلب‌مان را پرداخت کند. اگر در مدت باقی مانده این کار انجام نشود به کمیته انضباطی و سپس به فیفا شکایت خواهیم کرد.

او همچنین در پاسخ به این سوال که گابریل از چه باشگاه‌هایی پیشنهاد دارد گفت: مسئولان گسترش فولاد تبریز و همین طور تراکتورسازی برای جذب او تماس گرفته‌اند. باید ببینیم در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک