کد خبر 112295
۱۳۹۴/۰۹/۱۲ ۱۰:۳۲

مرگ ۱۰۰ هزار نفر در جاده‌ها در ۵ سال

ساعت24-در حالی در ۵ سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که روند تصادفات جاده‌ای نشان می‌دهد از سال ۱۳۹۰ تاکنون تلفات جاده ای سیر کاهشی را به دنبال داشته است.
آمارها حاکی از آن است که در ۵ سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که این آمار بسیار بالای در بخش سوانح جاده ای به شمار می رود.

براین اساس، آمارها نشان می دهد در سال‌های ۸۴ و ۸۵ بیشترین مرگ و میر در سوانح جاده ای اتفاق افتاده است به طوری که در سال ۹۴، ۲۷ هزار و ۷۴۶ نفر در اثر تصادفات جاده ای، جان خود را از دست دادند.

این موضوع زنگ خطر را برای مسئولان به صدا درآورد و از سال ۱۳۸۶، تصادفات سیر نزولی خود را طی کردند به طوری که در این سال، مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای به رقم ۲۲ هزار و ۹۱۸ نفر رسید.

البته آمار تصادفات در سال ۸۷ نسبت به سال قبل از آن بازهم با افزایش روبرو شد و به رقم ۲۳ هزار و ۳۶۲ نفر رسید اما بازهم نسبت سال های ۸۴ و ۸۵ تعداد متوفیان حوادث رانندگی کمتر بود.

در سال ۸۸، تعداد تلفات سوانح رانندگی به رقم ۲۲ هزار و ۹۷۴ نفر رسید و این رقم در سال ۸۹ بازهم به رقم ۲۳ هزار و ۲۴۹ نفر افزایش یافت.

براساس این گزارش، تعداد مرگ و میر ناشی از سوانح از سال ۱۳۹۰ با سیر کاهشی مواجه شد و این سیر کاهشی تاکنون ادامه داشته است بطوریکه درسال ۹۰، تعداد ۲۰ هزار و ۶۸ نفر تلفات به ثبت رسید.

همچنین در سال ۹۱، رقم تلفات جاده ای به ۱۹ هزار و ۸۹ نفر، درسال ۹۲ به ۱۷ هزارو ۹۹۴ نفر و در سال ۹۳ به ۱۶ هزار و ۸۷۲ نفر کاهش یافت که به نظر می رسد این سیر کاهشی برای امسال هم ادامه داشته باشد.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک