کد خبر 135860
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ ۱۳:۴۹

قتل مادر به دست دختر هیولا

ساعت 24-دختر 14 ساله امریکایی که با همدستی نامزد خود مادرش را به شکل وحشیانه به قتل رسانده بود به 35 سال زندان محکوم شد.
قتل مادر به دست دختر هیولا
دختر نوجوان به نام «جیمی سیلونک» روز پنجشنبه گذشته هنگام محاکمه درباره قتل مادرش با صراحت به این جنایت اعتراف کرد و گفت در این قتل نامزدش «کالیب بارنز» 21 ساله از کادر ارتش ایالات متحده کمکش کرده است.

جیمی در مقابل چشمان حیرت‌زده اعضای هیأت منصفه درحالی که از پشیمانی اشک می‌ریخت خود را یک هیولا نامید.

به گزارش پلیس مادر 54 ساله این دختر، هیچ علاقه‌ای نداشت که دخترش با کالیب بارنز نامزدی‌اش را ادامه دهد و هنگامی که قصد داشت مانع ملاقات این دو شود دخترش هم تصمیم به قتل وی گرفت و با چاقوی آشپزخانه به جان زن افتاد و او را به قتل رساند.

قربانی بارها سعی داشته دخترش را متقاعد کند تا هر طورشده به این نامزدی پایان دهد. این درحالی است که دختر در طول دادرسی اقرار کرده که قتل را با تصمیم خودش انجام داده؛ تحت تأثیر هیچ کس نبوده و مواد مخدر نیز مصرف نکرده است.

ایران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک