کد خبر 140809
۱۳۹۴/۱۲/۱۷ ۱۵:۰۶

آغاز فاز سوم فیلترینگ هوشمند

ساعت 24- وزیر ارتباطات از اجرای فاز فیلترینگ هوشمند در کشور خبر داد و گفت: این فاز از هفته قبل اجرایی شده به این معنا که فیلتر از مبادی ورودی برداشته و به شرکت‌های توزیع‌کننده اینترنت واگذار شده است.
آغاز فاز سوم فیلترینگ هوشمند
محمود واعظی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک در مورد این همایش، گفت: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید، که برای فرصت‌های آن باید مدیریت شود تا افزایش پیدا کند و برای تهدیدات نیز باید از روش‌های پالایش محتوای غیراخلاقی و ضددینی در کنار فرهنگ‌سازی استفاده شود.


وی تأکید کرد: از فرصت‌های فضای مجازی می توان برای تبلیغ دستاوردهای علمی کشور و همینطور اعتقادات مذهبی خودمان استفاده کنیم و تلاش کنیم تا این فضا سبب ارتقای آگاهی مردم و سرعت بخشیدن به حرفه مردم شود.

وزیر ارتباطات از تلاش دولت برای عملیاتی کردن شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک خبر داد و گفت: گام اول دولت الکترونیک به زودی برداشته می‌شود، چرا که هم‌اکنون دستگاه‌های مختلف زیادی به سامانه اصلی متصل شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش پهنای باند اینترنت داخل از 620 گیگابایت بر ثانیه به 4000 گیگابایت در ثانیه خبر داد و گفت: امیدواریم که بتوانیم اینترنت بیشتری را دراختیار مردم قرار دهیم.

واعظی در مورد طرح‌های نیمه‌تمام سال 94 گفت: توسعه زیرساخت‌های ICT بسیار پرهزینه است و با توجه به ارزان شدن نفت و مشکلات بودجه‌ای، فشار زیادی به دولت در این زمینه وارد شد.

وی همچنین در مورد ارزان شدن اینترنت و منتفی شدن خرید حجم اینترنتی، گفت: کمیته‌ای تشکیل شده تا در سازمان تنظیم مقررات، اقتصاد اینترنت مجدداً بررسی شود و امیدواریم که نتایج آن در نیمه اول سال آینده اجرایی شود و تعرفه‌ها مورد بازنگری قرار گیرد.

وزیر ارتباطات در مورد اینکه پیوست فرهنگی برای فضای مجازی تهیه شده است یا خیر، گفت: برای تهیه این پیوست یک مشاور گرفتیم و نتیجه کار آن را به مرکز ملی فضای مجازی فرستادیم و می‌توان گفت این پیوست در دستور کار قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک