کد خبر 219473
۱۳۹۵/۰۹/۱۳ ۱۲:۳۱

برد گروژنی و نمره خوب میلاد محمدی

ساعت24 - ترک گروژنی در بازی هفته شانزدهم لیگ برتر روسیه میزبان تیم مدعی کراسنودار بود و با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.
گل‌های میزبان را فاکوندو پریز و گئورگ گرازوف در دقایق ۲۵ و ۳۳ به ثمر رساندند. تک‌گل کراسنودار توسط بازیکن ترک گروزنی به ثمر رسید. ویلکر آنجل به اشتباه دروازه‌شان را در دقیقه ۷۳ باز کرد.
خبرگزاری ورزشی چمپیونات روسیه در ارزیابی فنی عملکرد بازیکنان دو تیم ترک گروژنی و کراسنودار به میلاد محمدی، ملی‌پوش ایرانی نمره خوب 5/7 را اختصاص داد. گئورگ گرازوف، هافبک رومانیایی ترک گروژنی با دریافت نمره 5/8 به عنوان بهترین بازیکن میدان برگزیده شد. ترک گروژنی با این پیروزی خانگی 28 امتیازی شد و در جایگاه چهارم جدول رده بندی لیگ برتر روسیه قرار گرفت.
همچنین ترک گروژنی پس از پایان دور اول لیگ برتر روسیه و استراحت یک ماهه سه اردوی آماده‌سازی در اروپا برپا خواهد کرد که همانند گذشته ایتالیا یکی از محل‌های اصلی این اردوها است.
رشید رحیم اف، سرمربی ترک گروژنی اعلام کرد که تیمش در اردوی آماده‌سازی ایتالیا سه بازی تدارکاتی با اودینزه، ویچنزا و المپیا برگزار خواهد کرد. یاران میلاد محمدی در دو اردوی دیگر اروپایی نیز هشت بازی تدارکاتی برابر تیم‌های مختلف انجام می‌دهند اما نام حریفان احتمالی هنوز مشخص نشده است.

ایران ورزشی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک