کد خبر 39578
۱۳۹۳/۱۰/۰۸ ۱۲:۱۹

سیمافیلم منحل نشد، ادغام شد

ساعت24- برای فعالیت چابک‌تر؛ سیمافیلم در اداره کل پروژه‌های الف ویژه ادغام شد/ گروه‌های برنامه‌سازی شبکه‌های مختلف تلویزیونی از ۱۷ به هفت گروه کاهش می‌یابد.
روز گذشته علی اصغر پورمحمدی طی حکمی محمودرضا تخشید را به‌عنوان اولین مدیر اداره کل نمایش سیما منصوب کرد. به دنبال این انتصاب خبرهایی درباره احتمال انحلال سیمافیلم منتشر شد اما حال مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما می‌گوید که سیما فیلم منحل نشده بلکه با هدف چابک‌سازی ادغام شده است.

سیدتقی سهرابی(مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما)؛ گفت: معاون رییس رسانه ملی به مدیرکل نمایش سیما اعلام کرده سیمافیلم در اداره کل پروژه‌های الف ویژه ادغام شود تا فعالیت صدا و سیما در این بخش چابک‌تر و سریع‌تر انجام شود.

وی ادامه داد: رئیس جدید سازمان صدا و سیما از ابتدای حضور خود به دنبال ارتقای این سازمان و چابک‌سازی صدا و سیما بوده است. به همین دلیل با انجام تغییراتی در ساختار‌ها قصد دارد از موازی‌کاری بعضی اداره‌ها و معاونت‌ها جلوگیری کند.

سهرابی افزود: به‌دنبال ادغام چند شبکه تلویزیونی و همچنین تغییراتی در فعالیت بعضی شبکه‌ها هم‌اکنون قرار است گروه‌های برنامه‌سازی در شبکه‌های مختلف تلویزیونی کاهش پیدا کند و باید تعداد گروه‌های برنامه‌ساز زیرمجموعه شبکه‌های تلویزیونی که بعضا به ۱۷ گروه می‌رسد؛ به هفت گروه کاهش یابد.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایلنا، محمد سرافراز از زمان حضور در صدا و سیما به تغییراتی همچون تغییر مدیران ۷ شبکه اصلی تلویزیون تغییر معاونت صدا، ادغام دو شبکه نمایش و تماشا، حذف شبکه‌های جام‌جم و العالم از روی گیرنده‌های دیجیتال و ادعام سیمافیلم با اداره کل پروژه‌های الف ویژه دست زده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک