کد خبر 40452
۱۳۹۳/۱۰/۱۳ ۱۴:۲۶

محل اقامت تیم ملی تغییر میکند

ساعت24- محل اقامت تیم ملی فوتبال کشورمان در سیدنی بعد از دیدار با عراق تغییر خواهد کرد.
تیم ملی فوتبال کشورمان در حال حاضر در کمپی به نام میرامیر گاردنز در شهر سیدنی حضور دارد که برخی افراد انتقادهایی نسبت به برپایی اردوی تیم ملی در این مکان داشته‌اند. به طور مثال اینکه امکانات این هتل در شأن تیم ملی که خود را برای مسابقات جام ملت‌های آسیا آماده می‌کند، نیست.

شایعه شده شاگردان کارلوس کی‌روش در هتلی دو ستاره اقامت دارند که این شایعه از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال رد شده است. البته همین شایعه حواشی را برای تیم ملی ایجاد کرده و گفته شده است بازیکنان از این شرایط شکایت دارند و خواستار تغییر محل اقامت‌شان هم شده‌اند.

این صحبت‌ها در حالی انجام می‌شود که اقامت تیم ملی در هتل و کمپ میرامیر گاردنز موقتی است و پس از بازی تدارکاتی با عراق تیم ملی کشورمان به هتل دیگری خواهد رفت. تیم ملی در حال حاضر با هزینه فدراسیون فوتبال ایران اردوی خود را در استرالیا برپا کرده است اما پس از بازی با عراق، فدراسیون فوتبال استرالیا میزبان ملی‌پوشان کشورمان خواهد بود.

به گزارش ساعت24 به نقل از تسنیم، تیم ملی فوتبال کشورمان در اولین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا، یکشنبه هفته آینده (۲۱ دی‌ماه) در گروه C این رقابت‌ها به مصاف بحرین می‌رود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک