کد خبر 42455
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ ۱۶:۳۶

عکس سربریدن اوباما در توییتر

ساعت24- پس از حک حساب کاربری تویتر و یوتیوب ستاد فرماندهی خارجی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام تصویری که یک فرد پیش از این از سر بریدن اوباما ساخته و منتشر کرده بود در برخی مراکز باز نشر می شود. این امر با تصور این که این تصویر توسط کسانی که اخیران تویتر سنتکام را حک کردند منتشر و بازنشر داده می شود.
شب دوشنبه عناصر طرفدار یا وابسته به گروه تروریستی داعش در اقدامی حساب کاربری ارتش آمریکا را در تویتر و یوتیوب حک کرده بودند و در این این شبکه ها پیام ها و تصاویری متشر کرده بودند اما تصویر موسوم به سربریدن اوباما در بین این تصاویر و پیام ها نبوده است.

به گزارش ساعت 24 این تصویر تصویری است که به عنوان اعتراض به حوادث رخداده در آمریکا و کشته شدن برخی جوانان سیاهپوست توسط پلیس آمریکا از جمله در فرگوسن متشر شده و فردی که آن را با فتوشاپ ساخته است از سیاپوستان آمریکا خواسته که مسلمان شوند و راه نجات را در این بیابند. در حالیکه با عکسی که منتشر کرده موجب وحشت شده و افراد را نگران می کند.

کسی که این عکس را در تویترش منتشر کرده هدفش مشخص نیست اما به طور قطع این اقدام تنها موجب وحشت آفرینی از اسلام و مسلمانان می شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک