کد خبر 42509
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ ۱۹:۰۷
استاداسدی:

دایی همیشه با غیرت بازی میکرد

ساعت 24-مدافع اسبق تیم ملی کشورمان درباره بهترین خاطره‌اش از علی دایی گفت: باید بگویم دایی آن زمان هم با غیرت بازی می‌کرد.
علی‌اکبر استاد اسدی مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در جام ملت‌های ۱۹۹۶ درباره مراسمی که امروز برای تقدیر از ملی‌پوشان آن تیم که به مقام سوم رسید، برگزار شد، گفت: کار خیلی خوبی است که از تیم ملی سال ۱۹۹۶ تقدیر شد اما نه بعد از ۲۰ سال! باید زودتر از اینها این کار انجام می‌شد.

وی درباره عملکرد تیم ملی در جام ملت‌های آسیا در سال ۱۹۹۶ اظهار داشت: آن سال تدارک خوبی نداشتیم و بازی اول را واگذار کردیم اما از آن به بعد راه افتادیم و همه را بردیم. بهترین خاطره من از آن مسابقات برد مقابل کره بود که هیچ کس باورش نمی‌شد ۶ گل به این تیم برنیم.

استاد اسدی در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال کشورمان در جام ملت‌های سال ۲۰۱۵ استرالیا خاطرنشان کرد: امسال تیم ما بد نیست اما فکر می‌کنم تا ۴ تیم اول بالا بیاییم هر چند که کار سختی در پیش داریم.

استاداسدی در پایان درباره بهترین خاطره‌اش از علی دایی هم خاطرنشان کرد: بهترین خاطره من از علی دایی همان مسابقات بود چون هر چه زد گل می‌شد و از آنجا بود که روند خوب علی دایی آغاز شد و باید بگویم دایی آن زمان هم با غیرت بازی می‌کرد.
منبع: فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک