کد خبر 43060
۱۳۹۳/۱۰/۲۷ ۱۵:۱۷

«اوباما» چه فیلمی را دید؟

ساعت24- «باراک اوباما» به تماشای فیلم نامزد اسکار «سلما» ساخته‌ی «آوا دو ورنای» در کاخ سفید نشست.
پس از اعلام نامزدهای نهایی اسکار ۲۰۱۵ و معرفی درام تاریخی «سلما» به عنوان یکی از نامزدهای شاخه بهترین فیلم؛ کاخ سفید در برنامه ویژه‌ای با حضور «باراک اوباما» این فیلم را به نمایش گذاشت.

فیلم «سلما»، زندگی «مارتین لوترکینگ» رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکا با بازی «دیوید اویلو» را در طول سه ماه در سال ۱۹۶۵ میلادی و راهپیمایی از سلما به مونتگومری دنبال می‌کند که نتیجه این راهپیمایی، تصویب قانون منع تبعیض در یک رای گیری بود و فرمان آن، توسط «لیندون جانسون»، رییس جمهوری وقت ایالات متحده آمریکا امضا شد.

به گزارش ورایتی، گرچه فیلم «سلما» در جوایز اسکار ۲۰۱۵ در بخش بهترین فیلم و ترانه نامزد اسکار شد اما بسیاری آکادمی اسکار را برای نادیده‌ گرفتن «آوا دو ورنای» در بخش بهترین کارگردانی و «دیوید آویلو» در نقش بهترین بازیگری مورد انتقاد قرار دادند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، در مراسم نمایش فیلم «سلما» در کاخ سفید، مهمانان ویژه‌ای از جمله «اوپرا وینفری» تهیه‌کننده و یکی از بازیگران این فیلم، «آوا دو ورنای» کارگردان و «دیوید اویلو» بازیگر نقش «مرتین لوترکینگ» حضور داشتند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک