کد خبر 485260
۱۳۹۸/۱۲/۱۲ ۱۹:۴۷

فتح‌الله‌زاده نیامده بیمار شد

ساعت 24-سرپرست جدید باشگاه استقلال دچار بیماری شده است.
style="text-align:justify">علی فتح‌الله‌زاده که ۲ روزی است فعالیت خود را به عنوان سرپرست جدید باشگاه استقلال آغاز کرده اتفاقات غیرفوتبالی را از شب گذشته سپری کرده است.

فتح‌الله‌زاده روز گذشته دچار بیماری می‌شود. علائم بیماری وی بسیار شبیه به ویروس کرونا بود و همین باعث شد او سریعا راهی بیمارستان شود. با این حال پس از معاینات پزشکان مشخص شد بیماری وی کرونا نیست و یک سرماخوردگی ساده است.

طبق دستور پزشک، فتح‌الله‌زاده باید چند روزی را در منزل استراحت کند، اما بعید به نظر می‌رسد او بتواند این کار را انجام دهد. سرپرست جدید استقلال در اولین اقدام خود باید بخشی از بدهی‌ها و مطالبات اعضای تیم را که موعد آن سر رسیده بپردازد. به همین دلیل به نظر می‌رسد او فرصتی برای استراحت ندارد و باید با بیماری خود امور باشگاه را انجام دهد.

میزان

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک