کد خبر 630008
۱۴۰۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۰۲

طلا فروشی که نقره داغ شد

ساعت 24 - مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از محکومیت بیش از ۲۸ میلیارد ریالی یک طلافروشی به اتهام گران‌فروشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مرتضی مدنی مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: پرونده گران‌فروشی طلا به ارزش ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال در شعبه هشتم بدوی تعزیرات حکومتی مشهد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام گران‌فروشی را محرز و علاوه بر پرداخت ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای جبران خسارت به شاکی متهم را به میزان ۲۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدنی گفت: بازرسان اداره صنعت معدن و تجارت در پی شکایت یک شهروند با موضوع گران فروشی در فروش طلا، این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی مشهد ارسال کردند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک