کد خبر 104611
۱۳۹۴/۰۸/۰۵ ۱۴:۳۷

دروسی مصدوم شد

ساعت 24-کاپیتان دوم تیم فوتبال رم دچار مصدومیت عضلانی شده است و به همین دلیل نمی‌تواند جالوروسی را در بازی بعدی‌اش همراهی کند.
دانیله دروسی از ناحیه ران دچار کشیدگی عضلانی شده است اما این مصدومیت به حدی نیست که او را از بازی حساس جالوروسی در هفته یازدهم سری A برابر اینتر محروم کند.

دروسی در جریان بازی خارج از خانه رم برابر فیورنتینا که با برد قرمزپوشان پایتخت ایتالیا خاتمه یافت، لنگان‌لنگان زمین بازی را ترک کرد. نتایج معایناتی که روی پایش صورت گرفته است، نشان می‌دهد که او از ناحیه ران چپ دچار کشیدگی شده است.

به گزارش نشریه گاتزتا دلواسپورت، کاپیتان دوم تیم فوتبال رم به دلیل مصدومیت نمی‌تواند تیمش را در بازی هفته دهم سری A برابر اودنیزه همراه کند اما به احتمال زیاد این تنها دیداری خواهد بود که هافبک جالوروسی به آن نخواهد رسید. این خبری خوبی برای هواداران رم است، چرا که تیم آنها یکشنبه هفته آینده (نهم آبان) میهمان اینتر خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک