کد خبر 125214
۱۳۹۴/۱۰/۲۷ ۱۸:۰۸

یک اتوبان در روسیه دزدیده شد!

ساعت 24- سرقتی عجیب در قلب روسیه، یکی از اتوبون های مطرح جمهوری کومو توسط شرکت سازنده به سرقت رفت.
یک اتوبان در روسیه دزدیده شد!
در جمهوری خودمختار کومو (کشوری در شمال شرقی مسکو) ورقه بتونی به طول 48 کیلومتر که برروی یک جاده قرار داده شده بود تا به شکل اتوبان درآید، توسط شرکت سازنده به طور عجیبی ربوده شد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، ورقه های بتونی که به منظور حفاظت از اتوبان جایگذاری شده بود، به شکل قطعه قطعه جدا شده و به شرکت تولید کننده این ورقه ها مجددا فروخته شده است.


مسئولان شرکت مذکور که ورقه های بتونی را خریده و در دیگر پروژه های ساختمانی حکومت مرکزی به عنوان جنس جدید فروخته اند، به جرم "تشکیل سازمان جرائم سازمان یافته" و همچنین "انجام عمل سوء" دستگیر شدند، در لیست مجرمین این پرونده، "الکساندر پروتوپوپوو" معاون مدیر زندانی در کومو، نیز دیده می شود.

وی که نقشه دزدی این ورقه های بتونی و فروش آنها را طرح ریزی کرده است، ده سال آینده را باید در زندان سپری کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک