کد خبر 136941
۱۳۹۴/۱۱/۳۰ ۲۱:۰۳

فرزاد:فرهاد نمی آید

سرپرست تیم استقلال گفت: هواداران ثابت کردند که استقلال را دوست دارند.
در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال تیم استقلال برابر گسترش فولاد به برتری رسید. فرزاد مجیدی، سرپرست تیم استقلال پس از دو بر یک استقلال برابر گسترش فولاد که در حضور هزاران هوادار این تیم به دست آمد، درباره حضور فرهاد مجیدی در ورزشگاه آزادی، گفت: حضور او فقط برای حمایت از تیم بود و من به عنوان برادر از او تقدیر می‌کنم که در این شرایط به فکر تیم بود.

وی افزود: فرهاد همیشه پیگیر بازی‌ها و نتایج استقلال است و دوست داشت زودتر بیاید اما مشکلات شخصی باعث شد دیروز به ایران بیاید و امشب هم باز می‌گردد. او مطمئنا برای بازی‌های حساس استقلال به ورزشگاه می‌آید.

مجیدی درباره شایعه جانشینی احتمالی فرهاد مجیدی به جای پرویز مظلومی در آینده نزدیک، گفت: اصلا چنین قصدی وجود ندارد و این حرف‌ها شایعه است. کادرفنی زحمت می‌کشد و در تیمی که فینالیست جام حذفی است و در کورس قهرمانی لیگ برتر قرار دارد نیازی به تغییر برای کادرفنی نیست. دل فرهاد برای هواداران تنگ شده بود.

سرپرست تیم فوتبال استقلال همچنین با اشاره به حضور هزاران هوادار این تیم در ورزشگاه آزادی و حرف و حدیث‌های قبل از بازی درباره درست کردن تصاویر فتوشاپی از هواداران این تیم از سوی فرهاد مجیدی، اظهار کرد: امروز هواداران ما در ورزشگاه حاضر بودند و من صادقانه می‌گویم که هر تیمی دوست دارد از تصویر آنها برای خودش فتوشاپ درست کند و مطئنم تصاویر فتوشاپ خوبی از آب در می‌آید!ً

برنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک