کد خبر 143552
۱۳۹۵/۰۱/۰۵ ۱۹:۳۳
حاشیه دیدار ایران و هند

تیپ جیمزباندی حقیقی

دروازه‌بان تیم ملی با تیپی عجیب بر روی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران نشست.
علیرضا حقیقی دروازه‌بان تیم ملی که برای دیدار با هند به تیم ملی دعوت نشده بود امروز به جمع ملی‌پوشان اضافه شده و با یک بادگیر بلند و تیپی که بیشتر شبیه جیمزباند بود بر روی نیمکت تیم ملی نشست. حقیقی مصدوم است و برای بازی از ‌آمادگی لازم برخوردار نیست.

* یک هوادار که شباهت زیادی به مجید مظفری هنرپیشه سینما دارد در حالی در جایگاه ورزشگاه حضور دارد که خود مظفری نیز در این جایگاه نشسته است.

* قوچان‌نژاد و دژاگه که بین دو نیمه به رختکن رفته بودند برای بازگشت دوباره به جایگاه ویژه دچار دردسر شده و هواداران از آنها تقاضای عکس‌ و امضای یادگاری داشتند.

* علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل سابق استقلال در جایگاه ویژه با نشان دادن عدد 4 عکس گرفت که این موضوع واکنش هواداران پرسپولیس را در بر داشته و آنها علیه فتح‌الله‌زاده شعار شش‌تایی را سر دادند.

* محمد پنجعلی پیشکسوت پرسپولیس نیز در جایگاه حضور دارد و در بین دو نیمه با تقاضای هواداران تیم ملی به سمت آنها رفته و عکس یادگاری گرفت.

* در حال حاضر حدود 30 هزار نفر در ورزشگاه هستند که این تعداد به صورت پخش شده در طبقه اول ورزشگاه مستقر هستند.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک