کد خبر 179939
۱۳۹۵/۰۵/۰۷ ۱۰:۴۴

تخلیه یک مرکز خرید در برمن در پی تهدید به بمب گذاری

ساعت24- پلیس فدرال آلمان پس از جست‌وجو و تعقیب یک ساعته مظنون که منجر به تخلیه یک مرکز خرید در شهر برمن شد، این پناهجوی الجزایری را در اصلی‌ترین ایستگاه قطار این شهر دستگیر کرد.
تخلیه یک مرکز خرید در برمن در پی تهدید به بمب گذاری
style="text-align: justify;">به گزارش خبرگزاری رویترز،پلیس فدرال آلمان گفت: هنگامی که این پناهجوی 19 ساله هفته گذشته به خاطر چند فقره دزدی در بازداشتگاه به سر می‌برد از داعش و مرد مسلحی که در ماه جمعه گذشته جان 9 تن را در یک مرکز خرید در مونیخ گرفت، ابراز حمایت کرد اما هیچ سند و مدرکی دال بر ارتباط وی با آنها وجود نداشت.

پس از آنکه مردم این مظنون الجزایری را شناسایی کردند، مقامات این مرکز خرید در برمن را که 40 کیلومتر با مرکز روان درمانی مذکور فاصله داشت، تخلیه کردند.

سخنگوی پلیس گفت: با توجه به وضعیت کنونی آلمان مقامات این رویداد را بسیار جدی گرفتند.

این پناهجو پس از آنکه چندین بار به خودش آسیب رسانده بود به این مرکز روان درمانی منتقل شد و مقامات تشخیص دادند که وی به مواد مخدر اعتیاد دارد و برای خود و دیگران خطری محسوب می‌شود.

پلیس برمن اعلام کرد جست و جوها در این مرکز خرید ادامه دارد چرا که ممکن است مظنون کوله پشتی یا شی را در آن جاسازی کرده باشد.

آنها افزودند: البته هیچ گزارشی دال بر اینکه مظنون سلاح در دست داشته وجود ندارد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک