کد خبر 221759
۱۳۹۵/۰۹/۲۰ ۱۵:۵۲

طنز ورزشی

ساعت24- حاتم گل:کلا نباید از فرزاد حاتمی انتظار داشته باشید که وقتی به تیم سابقش گل می‌زند یک مقدار احترام بگذارد و شادی نکند. برای فرزاد امکانش نیست. آنقدر در لیگ تیم عوض کرده که اگر قرار باشد به وقت گل زدن به تیم سابق شادی نکند که باید سالی دوازده ماه ادای گابریل باتیستوتا را در بیاورد!
trong>فرق:فرق بین منصوریان و قلعه‌نویی در چیست؟ در اینکه قلعه‌نویی بلد است از گلری که تیمش را در بیست دقیقه اول بازی حساس خارج از خانه، یک بار به خاک سیاه نشانده و یک بار دیگر هم نزدیک بوده به خاک سیاه بنشاند یک کاپیتان برنده بسازد اما منصوریان انگار هنوز یاد نگرفته از بقایای یک کاپیتان برنده‌ای که داشته یک بازیکن مقتدر یا حداقل یک بازیکن روحیه بخش را حفظ کند! فقط کافی است یک نفر دراستقلال اشتباه کند. مهدی رحمتی چنان بر سر طرف خراب می‌شود که نگو و نپرس! کار به جایی رسیده که جای آنکه رحمتی از دروازه استقلال دفاع کند استقلال از دروازه رحمتی دفاع می‌کند! انگار بردها و باخت‌ها شخصی شده! دو تا را پشت سر هم باختی سید! سه‌گانه نکنی!

تکراری:نشده یک بازی خداداد عزیزی نبازد و آخرش به یک چیزی اعتراض نکند! الان بازی با تیم مجید جلالی را باخته دارد سر داور خالی می‌کند! بنده ادعا نمی‌کنم داوری‌ها خوب است یا داور این بازی ایراد نداشته. فقط بحثم اینجاست که نمی‌شود آخر هر بازی خداداد برود یک گوشه و اندازه نیم صفحه روزنامه اعتراض کند! برای خودش بد است. بابا بعد از چند سال که خداداد برگشته به لیگ برتر که نباید فقط از او اعتراض بشنویم! یک مقدار بعد از بازی خودت را کنترل کن!

حمایت پیشکی:این روزها صبا به هیچ تیمی و به هیچ توپی نه نمی‌گوید. باشگاه هم که می‌داند مشکل فنی نیست مدام از مربی حمایت می‌کند. مربی هم که می‌داند مشکل تیمش فنی نیست مدام به مسائل غیر فنی می‌بازد! بازیکنان تیم هم که می‌دانند اوضاع تیمشان چقدر کیشمیشی است مدام کارت‌های زرد و قرمز الکی می‌گیرند و دست مربی خودشان را می‌گذارند توی پوست گردو! بعد مربی اعصابش خورد می‌شود و باشگاه دوباره از او حمایت می‌کند! پیشنهاد می‌کنیم باشگاه صبا غیر از حمایت کردن لفظی از مربی خودش یا چهارتا بازیکن جدید جذب کند یا اینکه دست‌کم پول چهارتا از بازیکن‌ها را بدهد. پس فردا تیمتان سقوط کند از راه‌آهن هم وضعتان بدتر می‌شود ها!

جایزه:آقای پورموسوی بعد از باختن در شهرآورد خوزستان فرموده‌اند: به غرور بازیکنانمان باختیم! خوشبختانه غرور بازیکنان هم درست مثل اشتباهات داوری و همچنین مثل اوضاع نامناسب مالی باشگاه یکی از مناسب‌ترین و دم دستی‌ترین بهانه‌هایی است که برای مربیان ایرانی خلق شده. البته از اشتباهات فردی هم نباید گذشت! کلا شما بگردید اگر در تاریخ 7 هزار ساله این مملکت توانستید مربی‌ پیدا کنید که بعد از بازی بگوید ترکیب من اشتباه بود یا تعویض هایم غلط بود یا سیستمی که انتخاب کردم بو می‌داد ؛ بیاورید جایزه بگیرید!

ایران ورزشی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک