کد خبر 227447
۱۳۹۵/۱۰/۱۱ ۱۰:۲۳
دلایل انتقادهای عجیب از حضور کره جنوبی در ایران زیر ذره‌بین ساعت ۲۴

آیا دست چینیها در کار است؟

ساعت ۲۴- تازه‌ترین حرف درباره سفارش ساخت کشتی به کره جنوبی را سعید جلیلی سیاستمدار رادیکال ایرانی زده است. او که احتمالا برای انتخابات بهار ۱۳۹۶ آماده می‌شود و سخنرانی‌های پرشمار او این را نشان می‌دهد، جمعه‌شب در میان گروه کوچکی از مردم میناب سخنرانی کرده است.
آیا دست چینیها در کار است؟
dir="RTL" style="text-align:justify"> وی در این سخنرانی گفته است: امروز اشک کشتی‌ساز هرمزگانی را درمی‌آورند و در حالی که او می‌گوید می‌توانم و توانایی ساخت کشتی را در داخل دارم اما به او میدان نمی‌دهند و این جفای به ملت و پوشاندن حقیقت و غبارآلود کردن فضاست.

یا سعید جلیلی به عنوان یک نامزد شکست خورده در انتخابات سال ۱۳۹۲ واقعا نمی‌داند که اقتصاد یک جامعه را نمی‌توان فقط با اراده و خواست آدمیان اداره کرد؟ او قطعا می‌داند اما دنبال جمع‌آوری رای است و هر جا برود از همین حرف‌ها می‌زند. سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از ده‌ها نفری است که در هفته‌های اخیر با هدف سیاسی به قرارداد ساخت کشتی با کره جنوبی یورش برده است.

پیش از او و در میان اصولگرایان احمد توکلی نیز واردات کشتی از کره جنوبی را مغایر با منافع ملی تشخیص داده و گفته است: آقای جهانگیری می‌گوید که قرارداد ساخت کشتی از کره جنوبی برای سال‌های پیش است. به نظرم می‌توان حتی خسارت داد و قراردادها را تغییر داد.

پیش از این دو سیاستمدار جناح اصولگرایان ایرانی اما محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در یک سخنرانی برای صنعتگران ناگهان هیجانی شد و گفت من اجازه نمی‌دهم که شرکت‌های کره جنوبی فقط صادرات لوازم خانگی داشته باشند آنها باید تکنولوژی و سرمایه بیاورند و در ایران سرمایه‌گذاری کنند. سخنان او که با ابراز احساسات برخی صنعتگران مواجه شد بعدها با انتقاد فراوان کارشناسان همراه شد. کارشناسان می‌گویند که هر کشوری در ساخت و تولید کالاهایی تخصص و مزیت دارد و می‌تواند و باید این مزیت را حفظ کند و صادرات خود را به کشورهای دیگر محل درآمد خود قرار دهد.

پس از سخنان محمدرضا نعمت‌زاده به عنوان وزیر صنعت به تازگی اما معاون وی در سازمان گسترش و نوسازی صنایع به سئول رفته و در کره جنوبی نسبت به اینکه شرکت‌های این کشور در صنعت خودرو فقط به ایران خودرو صادر می‌کنند و سرمایه‌گذاری نمی‌کنند از آنها انتقاد کرده است. نکته جالب این است که وی در همین سفر قرارداد ساخت پایانه کشتی‌سازی میان ایران و کره جنوبی را امضا کرد و نه‌تنها نگفت که چرا تکنولوژی نمی‌آورند بلکه خواستار انتقال تکنولوژی شد.

دقت در مناسبات میان ایران و کره جنوبی نشان می‌دهد مدیران و صاحبان شرکت‌های کره‌ای به همراه آلمان‌ها بیشترین اصرار برای حضور در ایران را دارند و بسیاری از متخصصان معتقدند کره جنوبی می‌تواند گذرگاه ورود تکنولوژی مدرن غرب در صنایع گوناگون به ایران باشد اما شرکت‌های کره‌ای آنقدر ساده نیستند که بخواهند در حالی که دولت پشت قراردادهای خودروسازها ایستاده است بدون مهابا در ایران سرمایه‌گذاری کنند. نیک می‌دانیم که سایپا و ایران‌خودرو هرگز از چتر حمایتی دولت خارج نمی‌شوند و هر خودورساز دیگری بخواهد به ایران بیاید از همان روز نخست محکوم است با انحصارگران مبارزه کند.

به گزارش ساعت ۲۴، شرکت‌های کره جنوبی برای تولید یخچال فریزر، تلویزیون و جارو برقی در ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند و اکنون در تهران کارخانه بزرگ تکوین در حال تولید یخچال و فریزر و جاروبرقی با تکنولوژی روز دنیاست. آیا در حالی که این اتفاق افتاده است و تولید لوازم خانگی کره جنوبی در تهران در حال انجام است باید باز هم به کره فشار بیاوریم. کره جنوبی بازدهمین اقتصاد نیاست و نباید با سختگیری‌های سیاسی‌کاری کنیم که شرکت‌های کره‌ای فراری شده و از آمدن به ایران اجتناب کنند.

به نظر می‌آید حمله به کره جنوبی در حالت خوش‌بینانه به این دلیل است که احساس عقب‌ماندگی صنعتی ایران به این کشور شرایط روحی را سخت کرده است که باید تلاش کرد ایران نیز از مرحله توسعه صنعتی عبور کند. در حالت بدبینانه باید گفت که طرفداران کشورهایی مثل چین قصد دارند که بازار ایران را از شرکت‌های کره‌ای بگیرند و با کالاهای نه چندان مطلوب این بازار را به خود اختصاص دهند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک