کد خبر 234879
۱۳۹۵/۱۱/۰۷ ۰۸:۰۵

پلاسکو در هشتمین روز

هشتمین روز حادثه پلاسکو در حالی آغاز می‌شود که هنوز آواربرداری‌ها برای یافتن پیکر سایر شهدا و جان‌باختگان این حادثه ادامه دارد.
پلاسکو در هشتمین روز
حادثه آتش‌سوزی و فرو ریختن ساختمان 54 ساله پلاسکو، در حالی وارد روز هشتم خود می‌شود که روز گذشته با تلاش نیروهای عملیاتی بیش از 85 درصد آواربرداری‌ها انجام شد و پیکر بی جان هشت آتش‌نشان محبوس در زیر آوار از ضلع شمال و شمال غرب ساختمان خارج شد.

بر این اساس تاکنون پیکر 10 آتش‌نشان از زیر آوار ساختمان پلاسکو خارج شده که با احتساب یک نفر از آتش‌نشانان که در بیمارستان به شهادت رسید، تعداد شهدای آتش‌نشان به 11 تن رسیده است. همچنین پیکر چهار تن از هموطنان نیز کشف شده بود که پیکر سه تن طی روزهای اخیر خارج شده بود و پیکر چهارم همچنان زیر آوار است و به خاطر خطر ریزش آوار هنوز خارج نشده است.

**05:01 جستجو پیکر جانباختگان آتش‌نشان و غیرآتش‌نشان در حالی به رغم سردی هوا و دمای 7 درجه بالای صفر در میان آوارهای آتشین ادامه دارد که گاه برخی آتش‌نشان ها مجروح می‌شود اما با این وجود اصرار به ادامه حضور در عملیات دارد.

**07:15 پیکر یکی دیگر از جان باختگان از میان آوارها خارج شد.

**04:44 ادامه عملیات جستجو بدون یافتن پیکری از شهدا و جانباختگان

**03:50راویان خستگی‌ناپذیر ایسنا از پلاسکو

** 02:40 گزارش خبرنگار ایسنا از پلاسکو حکایت از این دارد که جست‌وجو برای یافتن مفقودان حادثه در ضلع غربی این ساختمان ادامه دارد.

**00:50 جست‌وجوها برای یافتن پیکر پنج آتش‌نشان و دیگر جانباختگان همچنان در حالی در میان آوارهای آتشین ادامه دارد که گاه با یافتن کپسول یا نشان و وسایلی از آتش‌نشانی، ماشین‌ها خاموش می‌شوند و جستجوی دستی صورت می‌گیرد و در ادامه باز هم ماشین‌ها روشن می‌شود و عملیات آواربرداری و جستجو ادامه می‌یابد.

فیلم: علیرضا شاملو

این خبر تکمیل می شود

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک