کد خبر 24388
۱۳۹۳/۰۶/۱۶ ۱۷:۵۲

پلیس آب احیا می شود

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- استاندار تهران گفت: تا پایان پاییز کمبود آب نخواهیم داشت که البته این موضوع بستگی به صرفه جویی مردم دارد.
سید حسین هاشمی در حاشیه‌ مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بازرسی استان تهران با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که تا چه زمانی با کمبود آب مواجه هستیم، گفت: تا پایان پاییز با کمبود آب مواجه نخواهیم بود که این موضوع بستگی به صرفه‌ جویی و درست مصرف کردن هم دارد.
وی ادامه داد: در واقع در این راستا باید مدیریت آب صورت گیرد و اگر مصرف آب زیاد باشد، سیاست ما این است که در مرحله اول به مشترکان پر مصرف اخطار داده و سپس با آنها برخورد می‌ کنیم.
هاشمی در رابطه با احیای پلیس آب نیز گفت: وزارت نیرو و برخی دستگاه‌ ها باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند، چرا که این قانون مصوب است و باید اجرایی و عملیاتی شود.
منبع: ايسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک