کد خبر 298861
۱۳۹۶/۰۷/۱۶ ۱۴:۰۷

دلار ۴۰۰۰ تومان شد

ساعت24-فعالان بازار ارز می گویند بعد از صحبت های اخیر رئیس جمهور امریکا درباره برجام نرخ دلار در بازار آزاد افزایش یافته است.
دلار ۴۰۰۰ تومان شد
تشدید نوسانات ارزی در بازار موجب شد تا نرخ دلار طی روز جاری رکورد 4 هزار تومان را بزند و برای ساعتی به بیش از 4010 تومان برسد.

فعالان بازار ارز علت گرانی دلار در بازار آزاد را مرتبط با اظهارات اخیر رئیس جمهور امریکا می دانند و می گویند: بعد از اینکه خبر آمد امریکا برجام را قبول ندارد بازار ارز در ایران دچار التهاب شد.

البته صرافی ها و فعالان بازار می گویند زمانی که دلار گران می شود کسی حاضر به فروش ارز نیست و همه خریدار می شوند. این افراد می گویند از مردادماه بازار ارز در کسادی بسر می برد.

هم اکنون نرخ فروش دلار در تابلوی صرافی ها 4000 تومان درج شده است. این درحالی است که نرخ فروش دلار بانکی هم از ماه های قبل با افزایش همراه بوده و در تازه ترین قیمت به نرخ 3404 تومان رسیده است.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک