کد خبر 337929
۱۳۹۶/۱۲/۱۷ ۲۰:۳۳

چین، آمریکا را متهم کرد

ساعت 24- وزیر امور خارجه چین با اشاره تلویحی به آمریکا گفت: نیروهای خارجی در منطقه دریای چین جنوبی مشغول زورآزمایی هستند تا این منطقه را بی‌ثبات کنند.
style="text-align:justify">وزیر امور خارجه چین با اشاره تلویحی به آمریکا گفت: نیروهای خارجی در منطقه دریای چین جنوبی مشغول زورآزمایی هستند تا این منطقه را بی‌ثبات کنند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین گفت: مشکل اصلی این است که نیروهای خارجی مشخصی از اینکه وضعیت در این منطقه بهبود یافته، خشنود نیستند. آنها دست به اقدامات تحریک‌آمیز زده در تلاشند تا بذر نفاق و تفرقه بپاشند و هواپیماهای به شدت مسلحی را برای نمایش قدرت به دریای چین جنوبی اعزام می‌کنند.

وانگ یی در جریان کنفرانس خبری سالانه‌ای به نظامی سازی به عنوان بزرگترین چالش برای ثبات در این منطقه اشاره کرد.

دریای چین جنوبی که از نظر اقتصادی و استراتژیک یک منطقه دریایی کلیدی محسوب می‌شود، در بین کشورهای متعددی در این منطقه به مسئله مورد مناقشه تبدیل شده است. پکن با ساخت جزایر مصنوعی در اطراف مجمع‌الجزایر اسپارتلی تلاش کرده تا ادعای مالکیت خود در این منطقه را تحکیم بخشد.

به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، آمریکا نیز همواره با انجام رایزنی‌ها و انجام مانور در این منطقه همراه متحدانش باعث تشدید تنش‌ها در این منطقه شده است. واشنگتن مدعی است که اقداماتش برای تضمین آزادی دریانوردی است در حالی که پکن این اقدام را نقض تمامیت ارضی خود می‌داند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک